Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 187 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Si yjet ge bien
0 0 0
Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Si yjet ge bien : roman / Sveva Casati Modignani ; perkthyer nga Guri Shyti

Tirane : Botimet Dudaj, 2010

Gruaja e bankierit
0 0 0
Libri Moderni

Camilleri, Andrea <1925-2019>

Gruaja e bankierit / Andrea Camilleri ; perktheu Diana Kastrati

Tirane : Dituria, 2010

Nuk do t'ju le jetime
0 0 0
Libri Moderni

Bignardi, Daria

Nuk do t'ju le jetime / Daria Bignardi ; perktheu: Lura Baci

Tirane : Dudaj, 2010

Tinguj dhe plumba
0 0 0
Libri Moderni

Scelsi, Giuseppe

Tinguj dhe plumba : roman / Giuseppe Scelsi ; perktheu Matilda Mali

Tirane : Botimet Toena, 2010

Gruaja ne kafe
0 0 0
Libri Moderni

Culi, Diana

Gruaja ne kafe : roman / Diana Culi

Tirane : Botimet Toena, 2009

Edhe nje dite me shume
0 0 0
Libri Moderni

Volo, Fabio

Edhe nje dite me shume : roman / Fabio Volo ; perktheu Elona Mistrovica

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Rrugica &#34;Dukeska&#34;
0 0 0
Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Rrugica &#34;Dukeska&#34; : roman / Sveva Casati Modignani ; perkthyer nga Ira Panduku

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Shpirt pezull
0 0 0
Libri Moderni

Mazzantini, Margaret

Shpirt pezull : roman / Margaret Mazzantini ; perktheu nga origjinali Mimoza Hysa

Tirane : Ombra GVG, c2009

Rrugetimi i zemres
0 0 0
Libri Moderni

Tamaro, Susanna

Rrugetimi i zemres : roman / Susanna Tamaro ; perktheu Nirvana Shkelzeni

Tirane : Onufri, 2009

Zjarri i genjeshtrave
0 0 0
Libri Moderni

Magrini, Gabriella

Zjarri i genjeshtrave / Gabriella Magrini ; perktheu Ilira Shurbani

Shtëpia botuese : Dituria, 2009

Nje italiane ne Tirane
0 0 0
Libri Moderni

Luciani, Serena

Nje italiane ne Tirane : intriga, dashuri dhe spiunazh gjate renies se komunizmit / Setrena Luciani ; perkthyer nga Xhimi Lazri

Tirane : Botimet Toena, 2009

Tregime te Montalbanos
0 0 0
Libri Moderni

Camilleri, Andrea <1925-2019>

Tregime te Montalbanos / Andrea Camilleri ; perktheu Amik Kasoruho

[Tirane] : Shtepia Botuese Dituria, 2009

Vetmia e numrave prim
0 0 0
Libri Moderni

Giordano, Paolo

Vetmia e numrave prim : roman / Paolo Giordano ; perktheu Shpetim Kelmendi

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Vampiri i vogël shpërngulet
0 0 0
Libri Moderni

Zomer-Bodenburg, Angela

Vampiri i vogël shpërngulet / Angela Sommer-Bodenburg ; përktheu Viola Bazelli ; ilustrimet nga Ameli Glinke

Tiranë : Dritan, 2009

Nxënësi i ri në shkollë
0 0 0
Libri Moderni

McMullan, Kate

Nxënësi i ri në shkollë / Kate McMullan ; shqipëroi Manushaqe Bako ; illustrimet Bill Baso

Tiranë : Dritan, 2009

Vampiri i vogël shpërngulet
0 0 0
Libri Moderni

Zomer-Bodenburg, Angela

Vampiri i vogël shpërngulet / Angela Sommer-Bodenburg ; përktheu Viola Bazelli ; ilustrimet nga Ameli Glinke

Tiranë : Dritan, 2009

Vampiri i vogël shkon për pushime
0 0 0
Libri Moderni

Zomer-Bodenburg, Angela

Vampiri i vogël shkon për pushime : roman për fëmijë / Angela Sommer-Bodenburg ; përktheu Viola Bazelli ; ilustrimet nga Ameli Glinke

Tiranë : Dritan, 2009

Darka e gabuar
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Darka e gabuar : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2009

Lakmia
0 0 0
Libri Moderni

Zllami, Brunilda

Lakmia : roman / Brunilda Zllami

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Te duash Helenen
0 0 0
Libri Moderni

Koni, Albert

Te duash Helenen : roman / Albert Koni

Tirane : Naimi, 2009