Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos
× Data 2010

Trovati 173 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Matilda
0 0 0
Libri Moderni

Dahl, Roald

Matilda / Roald Dahl ; ilustrimet Quentin Blake ; përktheu nga origjinali anglisht Beti Njuma

Tiranë : Çabej, 2017

Ana Bolena, një çështje familjare
0 0 0
Libri Moderni

Mantel, Hilary

Ana Bolena, një çështje familjare / Hilary Mantel ; perktheu Ledia Dushi

Tirane : Dituria, 2017

462 p. ; 21 cm

Gruaja e këpucarit
0 0 0
Libri Moderni

TRIGIANI, Adriana

Gruaja e këpucarit / Adriana Trigiani ; përktheu nga origjnali Mirela Milori

Tiranë : Ombra GVG, 2017

629 p. ; 20 cm

Armik, mik, i dashur ...
0 0 0
Libri Moderni

Munro, Alice

Armik, mik, i dashur ... : tregime / Alice Munro ; përktheu: Pranvera Xhelo

Tiranë : Fjala, 2017

Kanali Musolini
0 0 0
Libri Moderni

Pennacchi, Antonio <1950- >

Kanali Musolini : pjesa e dytë / Antonio Pennacchi ; përktheu: Diana Kastrati

Tiranë : Dituria, 2017

Vila me dy porta
0 0 0
Libri Moderni

Bekteshi, Vera

Vila me dy porta : roman autobiografik / Vera Bekteshi

Tirane : Fjala, 2014

Vepra
0 0 0
Libri Moderni

Migjeni

Vepra / Millosh Gjergj Nikolla (Migjeni) ; mbledhur dhe redaktuar nga Skënder Luarasi

Tiranë : Migjeni, 2011

Xinxifilua
0 0 0
Libri Moderni

MITRUSH, Kuteli

Xinxifilua : përrallë / Mitrush Kuteli

Tiranë : Mitrush Kuteli, 2011

Libri i bardhë
0 0 0
Libri Moderni

Lamaj, Enkelejd

Libri i bardhë : tregime / Enkelejd Lamaj

[Albania] : Bota Shqiptare, c2011

Gruaja e mirë
0 0 0
Libri Moderni

Nako, Llaqi

Gruaja e mirë : tregime / Llaqi Nako

Tiranë : Botimet Dudaj, 2011

Gruaja ne kafe
0 0 0
Libri Moderni

Culi, Diana

Gruaja ne kafe : roman / Diana Culi

Tirane : Botimet Toena, 2009

Edhe nje dite me shume
0 0 0
Libri Moderni

Volo, Fabio

Edhe nje dite me shume : roman / Fabio Volo ; perktheu Elona Mistrovica

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Rrugica &#34;Dukeska&#34;
0 0 0
Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Rrugica &#34;Dukeska&#34; : roman / Sveva Casati Modignani ; perkthyer nga Ira Panduku

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Shpirt pezull
0 0 0
Libri Moderni

Mazzantini, Margaret

Shpirt pezull : roman / Margaret Mazzantini ; perktheu nga origjinali Mimoza Hysa

Tirane : Ombra GVG, c2009

Rrugetimi i zemres
0 0 0
Libri Moderni

Tamaro, Susanna

Rrugetimi i zemres : roman / Susanna Tamaro ; perktheu Nirvana Shkelzeni

Tirane : Onufri, 2009

Zjarri i genjeshtrave
0 0 0
Libri Moderni

Magrini, Gabriella

Zjarri i genjeshtrave / Gabriella Magrini ; perktheu Ilira Shurbani

Shtëpia botuese : Dituria, 2009

Nje italiane ne Tirane
0 0 0
Libri Moderni

Luciani, Serena

Nje italiane ne Tirane : intriga, dashuri dhe spiunazh gjate renies se komunizmit / Setrena Luciani ; perkthyer nga Xhimi Lazri

Tirane : Botimet Toena, 2009

Tregime te Montalbanos
0 0 0
Libri Moderni

Camilleri, Andrea <1925-2019>

Tregime te Montalbanos / Andrea Camilleri ; perktheu Amik Kasoruho

[Tirane] : Shtepia Botuese Dituria, 2009

Vetmia e numrave prim
0 0 0
Libri Moderni

Giordano, Paolo

Vetmia e numrave prim : roman / Paolo Giordano ; perktheu Shpetim Kelmendi

Tirane : Botimet Dudaj, 2009

Vampiri i vogël shpërngulet
0 0 0
Libri Moderni

Zomer-Bodenburg, Angela

Vampiri i vogël shpërngulet / Angela Sommer-Bodenburg ; përktheu Viola Bazelli ; ilustrimet nga Ameli Glinke

Tiranë : Dritan, 2009