Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2010
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 14 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Kopshti zoologjik i përrallave
0 0 0
Libri Moderni

Rodari, Gianni - Testa, Fulvio

Kopshti zoologjik i përrallave / Gianni Rodari, Fulvio Testa

Tiranë : Pegi, 2010

Gjysmagjeli
0 0 0
Libri Moderni

Gjysmagjeli : përralla popullore shqiptare

Tiranë : Uegen, 2010

Shkrimtari
0 0 0
Libri Moderni

Myftiu, Mehmet

Shkrimtari : roman / Mehmet Myftiu

Tiranë : Botimet Toena, 2010

Në kërkim të fëmijës së humbur
0 0 0
Libri Moderni

Dibra, Ridvan <1959->

Në kërkim të fëmijës së humbur : prozë / Ridvan Dibra

Tiranë : Onufri, c2010

Kur i lëmë engjëjt të vdesin
0 0 0
Libri Moderni

Gjergo, Eliona

Kur i lëmë engjëjt të vdesin : roman / Eliona Gjergo

[Albania] : Enti Botues `Gjergj Fishta`, 2010

Hotel Arbëria
0 0 0
Libri Moderni

Kraja, Mehmet <1952-.>

Hotel Arbëria : roman / Mehmet Kraja

Tiranë : Onufri, c2010

Iluzione në sirtar
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos <1944->

Iluzione në sirtar : pothuajse roman, për vetveten / Fatos Kongoli

Tiranë : Botimet Toena, 2010

Festa e kthimit
0 0 0
Libri Moderni

ABATE, Carmine

Festa e kthimit : roman / Karmine Abate ; përktheu Sonila Kapo

Tiranë : Toena, 2010

Nje vend ne bote
0 0 0
Libri Moderni

Volo, Fabio

Nje vend ne bote : roman / Fabio Volo ; perktheu Elona Mistrovica

Tirane : Botimet Dudaj, 2010

Dashuri 14
0 0 0
Libri Moderni

Moccia, Federico

Dashuri 14 : roman / Federico Moccia ; perktheu Diana Culi

Shtëpia botuese : Dituria, 2010

Si yjet ge bien
0 0 0
Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Si yjet ge bien : roman / Sveva Casati Modignani ; perkthyer nga Guri Shyti

Tirane : Botimet Dudaj, 2010

Gruaja e bankierit
0 0 0
Libri Moderni

Camilleri, Andrea <1925-2019>

Gruaja e bankierit / Andrea Camilleri ; perktheu Diana Kastrati

Tirane : Dituria, 2010

Nuk do t'ju le jetime
0 0 0
Libri Moderni

Bignardi, Daria

Nuk do t'ju le jetime / Daria Bignardi ; perktheu: Lura Baci

Tirane : Dudaj, 2010

Tinguj dhe plumba
0 0 0
Libri Moderni

Scelsi, Giuseppe

Tinguj dhe plumba : roman / Giuseppe Scelsi ; perktheu Matilda Mali

Tirane : Botimet Toena, 2010