Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2007
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 11 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Bora
0 0 0
Libri Moderni

Pamuk, Orhan

Bora : roman / Orhan Pamuk ; perktheu nga origjinali turqisht Drita Cetaku-Turdiu

Tirana : Skanderbeg books, c2007

Panteoni i zi
0 0 0
Libri Moderni

Balliu, Fahri

Panteoni i zi : roman / Fahri Balliu

Tirana : Shtepia Botuese 55, [2007]

Burrat e vertete nuk thone kurre me fal
0 0 0
Libri Moderni

Belushi, Jim

Burrat e vertete nuk thone kurre me fal / Jim Belushi ; perktheu nga origjinali Eliona Balilaj

Tirane : Ombra GVG, 2007

Damaret e ujit
0 0 0
Libri Moderni

Kadia, Ilir

Damaret e ujit : tregime / Ilir Kadia

Tirane : Skanderberg books, c2007

Sikur të të shihja përsëri
0 0 0
Libri Moderni

Levy, Marc

Sikur të të shihja përsëri : roman / Marc Levy ; përktheu Nasi Lera

Tiranë : Toena, 2007

Biseda në Paris
0 0 0
Libri Moderni

Bogavac, Branka

Biseda në Paris / Branka Bogavac ; përktheu nga serbishtja Nikolla Sudar

Tiranë : Onufri, 2007

Vepra
0 0 0
Libri Moderni

Konica, Faik

Vepra / Faik Bej Konitza ; zgjodhi dhe pruri Vasilika Sherifi

Tirane : Konica, 2007

Ismaili
0 0 0
Libri Moderni

Zilja, Gezim

Ismaili : nje histori Shqiptare / Gezim Zilja

Albania : Emal, [2007?]

C'eshte liria?
0 0 0
Libri Moderni

Konica, Faik

C'eshte liria? / Faik Konica ; zgjodhi dhe pruri<:> Vasilika Sherifi

Tirane : Konica, 2007

Shqiptarë të mëdhenj
0 0 0
Libri Moderni

Shqiptarë të mëdhenj

[Albania] : Shtëpia Botuese`Naim Frashëri`, [2007?]

Kristal
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Kristal : 60 poezi te zgjedhura / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2007