Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2001
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 10 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Gabimet e veshkaushit
0 0 0
Libri Moderni

Grillo, Odhise K.

Gabimet e veshkaushit : perralla / Odishe K. Grillo

Tirane : Toena, 2001

Perballe pasqyres se nje gruaje
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Perballe pasqyres se nje gruaje : tre romane te shkurter / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2001

Eva Luna rrefen
0 0 0
Libri Moderni

Allende, Isabel

Eva Luna rrefen / Isabel Allende ; shqiperoi: Amik Kasoruho

[Tirane] : Dituria, c2001

Cufoja ne shtepine e cudirave
0 0 0
Libri Moderni

Bushaka, Gaqo

Cufoja ne shtepine e cudirave : roman / Gaqo Bushaka

Tirane : Cabej, c2001

Historia e Skenderbent
0 0 0
Libri Moderni

Grillo, Odhise K.

Historia e Skenderbent : Rikrijuar per femeje e te rinj, sipas poemes "Historia e Skenderbeut" te Naim Frasherit / Odhise Grillo

Tirane : Dituria, 2001

Gjenerali i ushtrisë së vdekur
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Gjenerali i ushtrisë së vdekur : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2001

Legjenda e kalorësit të Skënderbeut
0 0 0
Libri Moderni

Bushaka, Gaqo

Legjenda e kalorësit të Skënderbeut : roman / Gaqo Bushaka

Tiranë : Omsca-1, 2001

Një emër në katër rrugë
0 0 0
Libri Moderni

Marko, Petro

Një emër në katër rrugë : roman / Petro Marko

Tiranë : Omsca-1, 2001

Kete nuk e ka bere as Shekspiri
0 0 0
Libri Moderni

Bukowski, Charles

Kete nuk e ka bere as Shekspiri / Charles Bukowski ; shqiperoi nga origjinali Artian Guskiqi

Tirane : Skanderbeg books, 2001

Bageti e Bujqesia
0 0 0
Libri Moderni

Frasheri, Naim

Bageti e Bujqesia ; Lulet e veres dhe Vjersha te tjera / Naim Frasheri

Tirana : Dituria, 2001