Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Nomi Kadaré, Ismail
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 1999
× Nomi Bonnefoy, Yves

Trovati 28 documenti.

Risultati da altre ricerche: Biblioteche Empolese-Valdelsa Biblioteche Pisane

Aksidenti
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Aksidenti : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2010

Darka e gabuar
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Darka e gabuar : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2009

Kristal
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Kristal : 60 poezi te zgjedhura / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2007

Identiteti evropian i shqiptareve
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Identiteti evropian i shqiptareve : sprove / Ismail Kadare

Versioni i plote

Tirane : Onufri, c2006

Ditë kafenesh
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Ditë kafenesh : novelë / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Pa formë është qielli
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Pa formë është qielli : 100 poezi dhe poema të zgjedhura / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2005

Leterkembim me presidentin
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail - Alia, Ramiz

Leterkembim me presidentin / Ismail Kadare

Botim i dyte, i plotesuar

Tirane : Onufri, c2005

Perbindeshi
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Perbindeshi : roman / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2005

Shqiptaret ne kerkim te nje fati te ri
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Shqiptaret ne kerkim te nje fati te ri / Ismail Kadare

Bot. 2

Tirane : Onufri, 2005

Qorrfermani
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Qorrfermani : roman / Ismail Kadare

Bot. 2

Tirane : Onufri, c2004

Shkaba
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Shkaba : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Cabej, 2004

Qyteti pa reklama
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Qyteti pa reklama : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Spiritus
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Spiritus : roman / Ismail Kadare

Botimi i tretë

Tiranë : Onufri, c2004

Nata me hënë
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Nata me hënë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Ura me tri harqe
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Ura me tri harqe : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, 2004

Unaza në kthetra
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Unaza në kthetra : sprova letrare, shkrime të ndryshme, intervista / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Jeta, loja dhe vdekja e Lul Mazrekut : roman / Ismail Kadare

Botimi i dytë

Tiranë : Onufri, 2003

Prilli i thyer
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Prilli i thyer : roman / Ismail Kadare

Tiranä : Onufri, 2003

Keshtjella
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Keshtjella : Daullet e shiut : roman / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2003

Ca pika shiu rane mbi qelq
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Ca pika shiu rane mbi qelq : dyzet poezi te zgjedhura / Ismail Kadare

Tirane : Onufri, c2003