Testi di letteratura in lingue diverse dall'italiano

E' possibile raffinare la ricerca cliccando sui filtri proposti (nella colonna a sinistra), oppure utilizzando il box di ricerca veloce o la relativa ricerca avanzata.

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Paese Germania
× Nomi Christie, Agatha
Includi: tutti i seguenti filtri
× Paese Albania

Trovati 211 documenti.

Mostra parametri
Armik, mik, i dashur ...
0 0 0
Libri Moderni

Munro, Alice

Armik, mik, i dashur ... : tregime / Alice Munro ; përktheu: Pranvera Xhelo

Tiranë : Fjala, 2017

Kanali Musolini
0 0 0
Libri Moderni

Pennacchi, Antonio <1950- >

Kanali Musolini : pjesa e dytë / Antonio Pennacchi ; përktheu: Diana Kastrati

Tiranë : Dituria, 2017

Vila me dy porta
0 0 0
Libri Moderni

Bekteshi, Vera

Vila me dy porta : roman autobiografik / Vera Bekteshi

Tirane : Fjala, 2014

Xinxifilua
0 0 0
Libri Moderni

MITRUSH, Kuteli

Xinxifilua : përrallë / Mitrush Kuteli

Tiranë : Mitrush Kuteli, 2011

Libri i bardhë
0 0 0
Libri Moderni

Lamaj, Enkelejd

Libri i bardhë : tregime / Enkelejd Lamaj

[Albania] : Bota Shqiptare, c2011

Gruaja e mirë
0 0 0
Libri Moderni

Nako, Llaqi

Gruaja e mirë : tregime / Llaqi Nako

Tiranë : Botimet Dudaj, 2011

Kopshti zoologjik i përrallave
0 0 0
Libri Moderni

Rodari, Gianni - Testa, Fulvio

Kopshti zoologjik i përrallave / Gianni Rodari, Fulvio Testa

Tiranë : Pegi, 2010

Gjysmagjeli
0 0 0
Libri Moderni

Gjysmagjeli : përralla popullore shqiptare

Tiranë : Uegen, 2010

Shkrimtari
0 0 0
Libri Moderni

Myftiu, Mehmet

Shkrimtari : roman / Mehmet Myftiu

Tiranë : Botimet Toena, 2010

Në kërkim të fëmijës së humbur
0 0 0
Libri Moderni

Dibra, Ridvan <1959->

Në kërkim të fëmijës së humbur : prozë / Ridvan Dibra

Tiranë : Onufri, c2010

Kur i lëmë engjëjt të vdesin
0 0 0
Libri Moderni

Gjergo, Eliona

Kur i lëmë engjëjt të vdesin : roman / Eliona Gjergo

[Albania] : Enti Botues `Gjergj Fishta`, 2010

Hotel Arbëria
0 0 0
Libri Moderni

Kraja, Mehmet <1952-.>

Hotel Arbëria : roman / Mehmet Kraja

Tiranë : Onufri, c2010

Iluzione në sirtar
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos <1944->

Iluzione në sirtar : pothuajse roman, për vetveten / Fatos Kongoli

Tiranë : Botimet Toena, 2010

Festa e kthimit
0 0 0
Libri Moderni

ABATE, Carmine

Festa e kthimit : roman / Karmine Abate ; përktheu Sonila Kapo

Tiranë : Toena, 2010

Nje vend ne bote
0 0 0
Libri Moderni

Volo, Fabio

Nje vend ne bote : roman / Fabio Volo ; perktheu Elona Mistrovica

Tirane : Botimet Dudaj, 2010

Dashuri 14
0 0 0
Libri Moderni

Moccia, Federico

Dashuri 14 : roman / Federico Moccia ; perktheu Diana Culi

Shtëpia botuese : Dituria, 2010

Si yjet ge bien
0 0 0
Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Si yjet ge bien : roman / Sveva Casati Modignani ; perkthyer nga Guri Shyti

Tirane : Botimet Dudaj, 2010

Gruaja e bankierit
0 0 0
Libri Moderni

Camilleri, Andrea <1925-2019>

Gruaja e bankierit / Andrea Camilleri ; perktheu Diana Kastrati

Tirane : Dituria, 2010

Nuk do t'ju le jetime
0 0 0
Libri Moderni

Bignardi, Daria

Nuk do t'ju le jetime / Daria Bignardi ; perktheu: Lura Baci

Tirane : Dudaj, 2010

Tinguj dhe plumba
0 0 0
Libri Moderni

Scelsi, Giuseppe

Tinguj dhe plumba : roman / Giuseppe Scelsi ; perktheu Matilda Mali

Tirane : Botimet Toena, 2010