Testi di letteratura in lingue diverse dall'italiano

E' possibile raffinare la ricerca cliccando sui filtri proposti (nella colonna a sinistra), oppure utilizzando il box di ricerca veloce o la relativa ricerca avanzata.

Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Paese Germania
× Nomi Christie, Agatha
× Paese Italia
Includi: tutti i seguenti filtri
× Data 2004
× Paese Albania

Trovati 19 documenti.

Mostra parametri
Mulliri qe bluante trendafile
0 0 0
Libri Moderni

Gjini, Balil

Mulliri qe bluante trendafile : roman / Balil Gjini

Tirane : Botimet Toena, 2004

Cufoja dhe Bubi Kacurrel
0 0 0
Libri Moderni

Bushaka, Gaqo

Cufoja dhe Bubi Kacurrel : roman / Gaqo Bushaka ; ilustruar nga Safo Marko

Tirane : Cabej, c2004

Miqte e Veshkaush Llapushit
0 0 0
Libri Moderni

Grillo, Odhise K.

Miqte e Veshkaush Llapushit : perralla / Odhise K. Grillo

Tirane : Toena, 2004

Rrugë e gjatë për në shtëpi
0 0 0
Libri Moderni

Steel, Danielle

Rrugë e gjatë për në shtëpi : roman / Danielle Steel ; përktheu: Marsela Shiroka

Tiranë : Dudaj, 2004

Një tjetër...
0 0 0
Libri Moderni

Zllami, Brunilda

Një tjetër... : roman / Brunilda Zllami

Tiranë : Dudaj, 2004

Qorrfermani
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Qorrfermani : roman / Ismail Kadare

Bot. 2

Tirane : Onufri, c2004

Gjarpri dhe heronj të tjerë
0 0 0
Libri Moderni

Shehu, Bashkim

Gjarpri dhe heronj të tjerë : roman / Bashkim Shehu

Tiranë : Botimet Toena, 2004

Endrra e Damokleut
0 0 0
Libri Moderni

Kongoli, Fatos

Endrra e Damokleut : roman / Fatos Kongoli

Botimi i dytë

Tiranë : Toena, 2004

Shkaba
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Shkaba : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Cabej, 2004

Antonioja i bukur
0 0 0
Libri Moderni

Brancati, Vitaliano

Antonioja i bukur : roman / Vitaliano Brankati ; e perktheu nga origjinali Donika Omari

Tirane : Elena Gjika, 2004

Qyteti pa reklama
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Qyteti pa reklama : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Spiritus
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Spiritus : roman / Ismail Kadare

Botimi i tretë

Tiranë : Onufri, c2004

Nata me hënë
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Nata me hënë : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Ura me tri harqe
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Ura me tri harqe : roman / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, 2004

Unaza në kthetra
0 0 0
Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Unaza në kthetra : sprova letrare, shkrime të ndryshme, intervista / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2004

Kumte dashurie
0 0 0
Libri Moderni

Dibra Ridvan

Kumte dashurie : roman / Ridvan Dibra

Tiranë : Dudaj, [2004]

Perrallat me te bukura
0 0 0
Libri Moderni

Perrallat me te bukura : 12 perralla per te lexuar dhe ilustruar

Tirane : Toena, 2004

Ere mali ere fushe
0 0 0
Libri Moderni

Prifti, Naum

Ere mali ere fushe : tregime / Naum Prifti

Tirane : Extra, 2004

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit
0 0 0
Libri Moderni

Rowling, J. K.

Harry Potter dhe Urdhri i Feniksit / J. K. Rowling ; perktheu: Amik Kasoruho

Tirana : Dituria, c2004