Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2002
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 5 documenti.

Stinë e mërzitshme në Olymp
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Bibliolandia Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Stinë e mërzitshme në Olymp : tragjedia e Prometheut dhe e një grupi hyjnish në 14 dukje / Ismail Kadare

Tiranë : Onufri, c2002

Dialog me Alain Bosquet
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Bibliolandia Libri Moderni

Kadaré, Ismail - Bosquet, Alain <1919-1998>

Dialog me Alain Bosquet / Ismail Kadare

Bot. 4

Tiranë : Onufri, c2002

Fytyra lakuriq
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Bibliolandia Libri Moderni

Sheldon, Sidney

Fytyra lakuriq / Sidnei Sheldon ; perktheu Asti Papa

[Tirana] : Dituria, c2002

Letersi e huaj. Autore bashkekohore

Autobiografia e popullit ne vargje
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Bibliolandia Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Autobiografia e popullit ne vargje / Ismail Kadare

Bot. i 3-te

Tirane : Onufri, 2002

Pushime ne San Trope
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Bibliolandia Libri Moderni

Steel, Danielle

Pushime ne San Trope / Danielle Steel

Tirane : Dudaj, 2002