Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2009
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004

Trovati 18 documenti.

Celësi
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Tanizaki, Jun'ichiro

Celësi / Junichiro Tanizaki ; e përktheu: Ines Ekonomi

Tirane : Linus, [2009]

Rruga
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

McCarthy, Cormac

Rruga : roman / Cormac McCarthy ; përktheu: Astrit Cani

Tirane : Dudaj, 2009

Suitë franceze
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Némirovsky, Irène

Suitë franceze : roman / Irène Némirovsky ; përktheu Nasi Lera

Tirane : Dituria, 2009

Misteri i Karaibeve
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Christie, Agatha

Misteri i Karaibeve / Agatha Christie : roman ; përkthyer nga Gentian Xhaxhiu

Tirane : Dudaj, 2009

Emili dhe dedektivët
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Kastner, Erik

Emili dhe dedektivët : roman / Erik Kastner

Tiranë : Erik, 2009

Me hap balerine
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Masini, Beatrice

Me hap balerine / Beatrice Masini

Tiranë : Pegi, 2009

Ungjilli sipas Jezu Krishtit
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Saramago, José

Ungjilli sipas Jezu Krishtit : roman / José Saramago ; perktheu: Nasi Lera

Tirane : Dudaj, 2009

Jeta e re
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Pamuk, Orhan

Jeta e re : roman / Orhan Pamuk ; perktheu nga origjinali turqisht: Rubin Hoxha

Tirane : Skanderbeg Books, c2009

Rregulla e Katres
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Caldwell, Ian - Thomason, Dustin

Rregulla e Katres : roman / Ian Caldwell & Dustin Thomason ; perktheu: Artan Meci

Tirane : Dudaj, 2009

Apelimi
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Grisham, John

Apelimi : roman / John Grisham ; përkthyer nga Artan Meçi

[S.n.] : Dudaj, stampa 2009

Leximtari
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Schlink, Bernhard

Leximtari : roman / Bernhard Schlink ; përkthyer nga Irena Nasi

Tiranë : Dudaj, 2009

Një vend në zemrën tënde
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Bradford, Barbara Taylor

Një vend në zemrën tënde : roman / Barbara Taylor Bradford ; përktheu Agim Doksani

Tiranë : Uegen, 2009

Një vetmi me shumë zhurmë
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Hrabal, Bohumil

Një vetmi me shumë zhurmë / Bohumil Hrabal ; përktheu Balil Gjini

[S.l.] : Zenit, 2009

Darka e gabuar
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Kadaré, Ismail

Darka e gabuar : roman / Ismail Kadare

Botimi i tretëi riparë prej autorit

Tiranë : Onufri, 2009

Harrim antik
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Ferri, Rexhep

Harrim antik : poezi / Rexhep Ferri

Tiranë : Onufri, 2009

Humnera e mëdyshjes
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Jaçellari, Halil

Humnera e mëdyshjes : roman / Halil Jaçellari

Tiranë : Onufri, 2009

Dashuri përtej arsyes
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Brown, Sandra

Dashuri përtej arsyes / Sandra Brown ; përktheu: Sokrat Sheperi

Tiranë : Fan Noli, 2009

Në Rrezik
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Cornwell, Patricia Daniels

Në Rrezik / Patricia Cornwell ; përktheu: Hygerta Sako

Tirane : Fan Noli, 2009