Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos
× Data 2006

Trovati 125 documenti.

Rruga
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

McCarthy, Cormac

Rruga : roman / Cormac McCarthy ; përktheu: Astrit Cani

Tirane : Dudaj, 2009

Udhëtimi i mrekullueshëm i vogëlushit Nils Holgerson me patat e agra
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Lagerlöf, Selma

Udhëtimi i mrekullueshëm i vogëlushit Nils Holgerson me patat e agra / Selma Lagerlëf ; përktheu: Enver Fico

Tiranë : Bargjini, 2003

Princi i Vogël
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Saint-Exupéry, Antoine : de

Princi i Vogël / Antoine de Saint-Exupéry ; me ilustrime në akuarel të autorit ; përktheu nga origjinali: Shpëtim Çuçka

Tiranë : Botimet Toena, 2008

Dy vjet pushime
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Verne, Jules

Dy vjet pushime / Jules Verne

Tiranë : Dituria, 2001

Çufo president
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Bushaka, Gaqo

Çufo president / Gaqo Bushaka : roman ; ilustruar nga Bujar Kapexhiu

Tiranë : Çabej, 2008

Kënga e mjellmës
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Xhaxhiu, Muzafer

Kënga e mjellmës : poezi / Muzafer Xhaxhiu

Tiranë : Toena, 2002

Sytë e erës
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Mara, Myrteza

Sytë e erës : poezi / Myrteza Mara

Tiranë : Toena, 2010

Gishtat e vetëdijes
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Zeneli, Majla Zenel

Gishtat e vetëdijes : poezi / Majla Zenel Zeneli

Tiranë : Toena, 2000

Po kthehet Atila
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Rica, Çezar

Po kthehet Atila : poezi / Çezar Rica

Tiranë : Toena, 2001

Larg horizontit të fëmijërisë...
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Lila, Jolanda

Larg horizontit të fëmijërisë... : poezi / Jolanda Lila

Tiranë : Toena, 2001

Lule Labërie
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Hajno, Bejo

Lule Labërie : poezi : Këngë popullore / Bejo Gegë Hajno

Tiranë : Toena, 2001

Antologji e poezisë bashkëkohore sllovene
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Antologji e poezisë bashkëkohore sllovene / përzgjedhja, përhthimi dhe eseja hyrëse Nikollë Berishaj

[Tiranë] : Toena, [2007?]

Maskat e tejdukshme
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Laze, Luan

Maskat e tejdukshme : satira & tregime / Luan Laze

Tiranë : Toena, 2000

Telelufta
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Dhamo, Konstandin

Telelufta : vjersha dhe poema / Konstandin Dhamo

Tiranë : Toena, [2000]

Përtej është qielli
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Bushkashi, Basir

Përtej është qielli : vjersha dhe balada / Basir Bushkashi

Tiranë : Toena, 2000

Djepvarri im, trimja Labëri
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Deda, Lirim

Djepvarri im, trimja Labëri : vjersha e poema / Lirim Deda

Tiranë : Toena, 2002

Tundimi i Shën Antuanit
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Flaubert, Gustave <1821-1880>

Tundimi i Shën Antuanit / Gystav Flober ; përktheu nga frëngjishtja: Ilia Lëngu

Tiranë : Toena, 2000

Pesë ide për lojë skenike
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Kraja, Mehmet

Pesë ide për lojë skenike / Mehmet Kraja

Tiranë : Toena, 1999

Mozaik dashurish
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Laço, Teodor

Mozaik dashurish : tregime / Teodor Laço

Tirane : Toena, c1998

Vdekja e nëpunësit X
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Laço, Teodor

Vdekja e nëpunësit X : tregime / Teodor Laço

Tiranë : Toena, 2000