Includi: tutti i seguenti filtri
× Classe 8*
× Paese Albania
× Data 2006
Includi: nessuno dei seguenti filtri
× Lingua Italiano
× Paese Germania
× Data 2004
× Nomi Kongoli, Fatos

Trovati 6 documenti.

Nje grua e denje
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Casati Modignani, Sveva

Nje grua e denje : Roman / Sveva Casati Modignani ; shqiperoi: Gury Shyti

Tirane : Dudaj : 2006

Iliada
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Homerus

Iliada / Homeri ; përktheu: Gjon Shllaku

Tiranë : Onufri, 2006

Gjuha e dashurisë poetike
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Gjuha e dashurisë poetike : krijime mërgimtare : antologji letrare

Tiranë : Albin, 2006

Fari Çam
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Selmani, Namik

Fari Çam : poezi / Namik Selmani

Vlorë : Triptik, 2006

Zhurma e erërave të dikurshme
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Agolli, Dritëro

Zhurma e erërave të dikurshme : tregime dhe novela / Dritero Agolli

Tiranë : Onufri, 2006

Pas fundit të bukurisë
Attenzione! Questo titolo è del sistema di Reanet Libri Moderni

Vlavianos, Haris

Pas fundit të bukurisë : poezi / Haris Vllavianos ; përktheu nga greqishtja Niko Kacalidha

Tiranë : Toena, 2006